About

cropped-logo1.jpg

Albanian Athletic Student

AlbanianAthleticStudent.com ka më shumë se 3 vjet qe eshtë angazhuar me studentët shqiptarë duke ndihmuar studentët që të marrin bursa sportive. Ne besojmë se çdo student shqiptar ka talent për të arritur sukses në kolegjet Amerikan dhe ne jemi këtu për të ndihmuar studentët dhe për t’u dhënë atyre mundësi të mëdha. Ne kemi përvojën dhe burimet për të lehtësuar procesin e rekrutimit atletik për studentët ndërkombëtarë. Ne mbulojmë të gjitha sportet e kolegjeve dhe kategorit duke përfshirë NCAA I, NCAA II, NJCAA dhe NAIA. Ne jemi në kontakt me trajnerët e kolegjeve Amerikan dhe ndihmojmë trajnerët dhe studentët në procesin e rekrutimit atletik.

AlbanianAthleticStudent.com has been committed to helping Albanian Students receive athletic scholarships in USA for over 3 years. We believe that every Albanian student has the talent to succeed in the U.S. colleges and we are here to help the students and to provide them great opportunities. We have the experience and resources to make the athletic recruiting process for International students easier. We cover all college sports and divisions including NCAA I, NCAA II, NJCAA and NAIA. We are in contact with college coaches and help the coaches and international students in the athletic recruiting process.

Informacion Kontaki:

Telephoni: 01-727-331-4259

Email: AlbanianAthleticStudent@gmail.com

Instagram:https: https://www.instagram.com/albanian_athletic_student_org/?hl=en